• Fautuaga mo matatioata Faitau

E iai nisitala masanie uiga i tioata faitau.

O se tasi o tala masani masani: O le faia o matatioata faitau tusi o le a faʻavaivaia ai ou mata.E le sa'o lena mea.

Ae o le isi tala: O le faia o se taotoga o le cataract o le a toe faaleleia ai ou mata, o lona uiga e mafai ona e lafoai lau tioata faitau.E le sa'o foi lena mea.atonu o lo'o iai ni fa'afitauli o lau va'ai e le mafai ona fa'asa'o ile matatioata faitau.

Ona i ai lea o le manatu o matatioata faitau tusi e foliga tuai ai le tagata e ofuina.Ua fa'ate'aina e le au fa'apolofesa o le tausiga o mata o se auala tuai e va'ai ai i matatioata faitau, ae maise le manatu e sili atu i le 150 miliona tagata Amerika o lo'o fa'aogaina matatioata fa'asa'o.

Fautuaga mo matatioata Faitau

O a tioata faitau?

Matatioata faitau, o lo'o maua i luga ole fa'atautala po'o fa'amatalaga talavai, fa'aleleia atili le tomai e faitau ai se mea lata mai, e pei o se tusi po'o se lau komepiuta.

Matatioata faitau tusi i luga o le faleoloa - e mafai ona faʻatau i faleoloa, faleoloa ma isi faleoloa lautele e aunoa ma se talavai - ua mamanuina mo laei pupuu, ma e sili ona fetaui mo tagata e tutusa le malosi o le tioata, poʻo le malosi, i totonu. mata taitasi ae leaiastigmatism, o se tulaga masani e mafua aiva'ai faanenefu.

O le malosi o le tioata o matatioata faitau tusi e masani lava e amata mai i le +1 i le +4. O matatioata faitau tusi o se filifiliga talafeagai mo tagata e lelei le va'ai mamao (va'ai mamao).

Ae peitai, afai e te mafatia maivaivai mata i komepiutapeva'aiga fa'alua, e atamai le su'esu'eina o matatioata faitau tusi talavai.

Matatioata faitau tusi talavai e tatau ona ofuina mo taimi uumi, ma e lelei mo tagata e maua i le astigmatism, myopia, faʻalavelave mataʻutia poʻo le le tutusa le malosi o talavai i mata taitasi.

O afea e te manaʻomia ai matatioata faitau?

E tusa lava o soʻo se tasi i le 40 ma tua atu o le a, i se taimi, e manaʻomia ni matatioata faitau (poʻo se isi ituaiga o faʻasaʻoga lata mai).

O matatioata faitau e fesoasoani e totogi ai le fa'aitiitia o le va'ai e feso'ota'i mapresbyopia, o le leiloa masani o le matua o le mafai ona taulaʻi atu i mea vavalalata, e pei o upu i totonu o se tusi poʻo se feʻau tusitusia i luga o se telefoni.

E masani ona e iloa le manaʻomia o matatioata faitau pe afai e te feagai ma se faʻalavelave i le faitauina o tamaʻi tusi pe a e le lavā ma pe a faʻafefe moli i totonu o le potu, pe afai e te iloa e sili atu ona faigofie le faitau i se mea pe a e toso ese teisi mai ou foliga. .

Faʻatatau i vaega eseese ma manaʻoga, Universe Optical e maua ai le tele o tioata faʻapitoa i faʻamatalaga uma ma mea eseese, e mafai ona e faʻatuatuaina ma filifili se tioata sili ona talafeagai mo oe lava.

iinei.https://www.universeoptical.com/standard-product/.